Corsettery Gothic korsetten: topstijlen en tips!

Gothic mode draait om gedurfd, gedurfd en edgy zijn. Een korset is een perfecte manier om een uniek tintje aan je gothic look te geven. Korsetten zijn een geweldige manier om je rondingen te accentueren en een statement te maken. Hier zijn enkele tips om je gothic-look te stylen met korsetten.

1. Kies het juiste korset: Korsetten zijn er in verschillende soorten en maten, het is dus belangrijk om er een te kiezen die perfect bij je past. De beste manier om erachter te komen welk korset bij u past, is door verschillende stijlen te passen en degene te vinden die uw lichaamsvorm het beste flatteert.

2. Accessorize: Een geweldige manier om een gothic tintje aan je look te geven, is door accessoires te gebruiken met sieraden, chokers en andere accessoires. Deze kunnen helpen om je look samen te binden en interessanter te maken.

3. Lagen toevoegen: Gelaagdheid is een geweldige manier om diepte aan je look toe te voegen. Probeer je korset te combineren met een lange rok of jurk om een unieke en interessante look te creëren.

4. Kies de juiste kleur: Als het om gotische mode gaat, zijn donkere kleuren altijd een goede keuze. Probeer bij het uitkiezen van een korset vast te houden aan zwart, grijs en andere donkere tinten.

5. Top 5 Corsettery Gothic Corsetten:

Het klassieke zwarte korset: Dit klassieke zwarte korset is perfect voor een gotische look. Het heeft een lijfje met baleinen, veters aan de achterkant en een hartvormige halslijn.

• Het Red Velvet Korset: Dit korset is perfect voor een gedurfde en edgy look. Het heeft een dieprode fluwelen stof en een ingewikkelde vetersluiting aan de achterkant.

fluwelen gotisch korset

• Het Gothic Lace Korset: Dit korset is perfect voor een meer vrouwelijke gothic look. Het heeft een zwarte kanten stof en een sweetheart halslijn.

• Het Steampunk Korset: Dit korset is perfect voor een op steampunk geïnspireerde look. Het heeft een metallic stof en een vetersluiting aan de achterkant.

• De Gothic korsetjurk: Deze korsetjurk is perfect voor een meer dramatische gothic-look. 

korsetjurk


Ældre Post Newer Post

Efterlad en kommentar