Zwart lederen korsetten - van eeuwige klassieker tot donkere gotiek

Zwart leer is een moedig statement en dé manier om op te vallen. Tegelijkertijd kan zwart leer een goede keuze zijn voor een casual look. Het hangt allemaal af van styling en accessoires. Het is heel gebruikelijk om broeken, rokken, jassen en zelfs overhemden van dit materiaal te zien, maar toch heeft niet iedereen een idee over hoe een zwart leren korset te dragen.

De taille die wordt onderstreept door een korset van hoogwaardig leer, laat de wereld uw sterke opvattingen en positie in het leven zien. Afkomstig van een mannelijke krijgerskleding uit de oudheid, korset, vooral van leer, helpt je Amazon- of zelfs tovenaarskant te openen en te vinden die in Jungiaanse psychologie zijn zeer krachtige vrouwelijke archetypen. 

Zwart Leren korset in de dagelijkse mode.

Kan zwart leren korset een casual en modieus stuk van je garderobe worden en hoe kun je een echt goede investering doen door het te kopen? Een goede investering in kleding betekent dat het kledingstuk dat je koopt veel gedragen zal worden (je geeft bijvoorbeeld $ 200 uit aan een kledingstuk en je zult het minstens 5 jaar 10 keer per jaar dragen, het betekent dat je ongeveer $ 4 hebt uitgegeven voor elke keer, dat voor een kledingstuk van echt hoge kwaliteit ongelooflijk is. Aan de andere kant, je kunt een korset van $ 45 kopen van nepleer gemaakt in China van Amazon, het korset zal van een zeer slechte kwaliteit zijn en zal er slecht uitzien, je waarschijnlijk zal het misschien 2 keer kunnen dragen voordat het kapot gaat - lees meer over onze kwaliteit in vergelijking met goedkope korsetten - dat betekent dat je ongeveer $22,5 uitgeeft voor elke keer dat je iets draagt dat er echt goedkoop uitziet)

echt lederen korsetten

Ook om er zeker van te zijn dat je voor een lange termijn een goede aankoop doet, kun je beter kiezen voor klassieke (basis) opties.

Hier zijn verschillende geweldige basic zwarte leren korsetten:

1. Klassieke zwarte leren waspie-riem.  (op de omslag)

In feite is het een geavanceerdere optie dan een gewone leren riem, maar dan stijlvoller, chiquer en exclusiever. Je kunt hem op dezelfde manier stylen als je brede riem, afhankelijk van de modetrends.

2. Klassiek Victoriaans bovenborst korset.

klassiek leren korset

Dik korset heeft een meer gestructureerde vorm, driehoekig Victoriaans broekje en hartvormig topje. 

3. Meer lief korset met zachte lijnen.

classic basic leren korset< /p>

Deze vorm van bovenborstkorset is meer geschikt voor basic looks, het is gemakkelijker te stylen, het past bij bijna alle rokken en broeken of zelfs boven jurken. Afhankelijk van de trends van een periode kun je verschillende vormen van jassen en schoenen toevoegen om je look te veranderen. 

Hoge kwaliteit zwart leer - Gothic chic accessoire.

Het is heel gemakkelijk om je Alt- of Gothic-outfit er vulgair of goedkoop uit te laten zien. Als elk detail van je make-up, accessoires, kleding van uitzonderlijke kwaliteit is, kun je de gotische look creëren van de superhoge normen die iconisch kunnen worden.

Van onze kant hebben we enkele opvallende zwartleren gothic korsetten voorbereid: van klassiek tot exclusief.

1. Gesp en metalen underbust vest corset met schouderbandjes.

gothic leren korsetvest< /p>

2. Bovenborst zwart leren korset met metaal en gespen.

overbust zwart leren korset< /p>

3. exclusief waist-training-corset" rel="noopener noreferrer" target="_blank" title="gothic leather corset">gothic corset van leer en brokaat in klassieke onderborststijl.

onderborst gotisch korset

4. Het overbuste gotische korset met kraag 

zwart leren gotisch korset< /p>

Misschien vindt u meer gotische korsetopties van alle verschillende stijlen en stoffen hier.

Voor Groothandel korset alstublieft ontvang hier uw 30%-code


Ældre Post 较新的帖子

Efterlad en kommentar