Tailletraining met een korset - is het echt?

Het idee van tailletraining met behulp van korset kwam bij me op toen ik blij thuiskwam uit het ziekenhuis waar mijn lieve dochter was geboren. Ik keek naar mijn lichaam en besefte dat ik er iets mee moest doen. Lichamelijke training is de eerste 2-3 maanden verboden, dus ik wist niet wat ik moest doen en begon te lezen en ontdekte dat het verminderen van de taille ook kan worden veroorzaakt door het dragen van een korset.

taille trainingskorset

Onderbuste mesh tailletrainingkorset< /p>

Model Miss Mandy Motionless


Als ik iets beslis, kost het me meestal wat tijd om al het nodige onderzoek over deze vragen te doen. Dus wat zijn de belangrijkste dingen over korsetten voor tailletraining?
1. Het korset moet van staal zijn. Stalen baleinen die worden gebruikt voor korsetten zijn meestal spiraalvormig en ook vlak aan de voorkant (buskpannels) en aan de achterkant (om je vetersluiting te versterken). Plastic botten kunnen gemakkelijk breken en zullen je helemaal niet vormen. Zo'n korset geeft in het beste geval misschien maar 2 cm aanspanning en het is eerlijk om het "corsage" te noemen.

taille training korsetten
2. Korset moet gemaakt zijn van echte korsetstoffen van hoge kwaliteit. Soms vind je echt goedkope korsetten die in China zijn gemaakt en die zelfs echte stalen botten kunnen bevatten. Maar alleen botten zijn totaal niet genoeg, want als de stof van het korset slecht is, zal het korset bederven nadat je het probeert strak te trekken.

tailletraining met korset
3. Voering materialen. De beste echte korsetten die u echt strakker kunnen maken, hebben een dikke katoenen voering van hoge kwaliteit aan de binnenkant. Deze stof is vriendelijk voor je lichaam en beschermt het korset ook tegen vervorming. Ook tussen binnenstof en katoen moet er een speciale voeringstof zitten. Zorg ervoor dat het korset dat u koopt voor tailletraining een tailleband aan de binnenkant heeft die bovendien voorkomt dat het korset vervormt.
4. Hoeveel kan ik strakker maken? Het hangt af van je eigen lichaam en maten. In twee woorden: als je slank bent en voornamelijk botten hebt, kun je een korset van maximaal 4-6 inch strak houden. Maar goed nieuws is dat er voor vrouwen met een maatje meer, vooral na de zwangerschap, bijna geen grenzen zijn. Mijn vriendin met een taille van 45,5 inch kocht een underbust korset met dubbele rij baleinen met een taille van 35 inch en ze draagt het bijna strakker tot het einde!

waist training waspie korset
5. Dus over rijen botten. Het hangt allemaal af van uw wens. Als je slank bent en je taille wilt trainen of als je een grote maat hebt en je wilt strak zitten, dan is het natuurlijk beter om een korset met dubbele rij baleinen te kiezen, zoals bijvoorbeeld Corsettery mesh underbust-stijl. Als je gewoon een strak korset wilt van 10-15 cm, kun je kiezen voor een korset met één rij baleinen.
6. Stijlen van korsetten. Mijn persoonlijke keuze voor waist training zijn korsetten onder de buste, vanwege mijn buik vind ik het geweldig dat het onderborst korset het bedekt en strakker maakt en ik zie er erg slank uit. Als ik slank was, zou ik een korset in de taille oppakken.
7. Wanneer moet je een op maat gemaakt korset kopen? Niet alle mensen hebben regelmatige lichaamsverhoudingen. Dus, naar mijn mening, denk na over een op maat gemaakt korset dat past in de buste of in de heupen, of misschien als je een heel dunne taille wilt. Gewoonlijk eindigt de normale tailleomvang op 20 inch, maar ik ken mensen die korsetten van 15 inch dragen.

de set waist training korsetten

Koop de set van de Top Waist Training Korsetten hier.
8. Heb ik een korset met cups nodig? Mijn persoonlijke voorkeur is een korsetstijl met van binnenuit geziene cups. Het is bijna hetzelfde als een onderborstkorset, maar met toegevoegde cups, zodat u de taille van het korset kunt aanpassen aan uw eigen lichaam en elke maat cups kunt bestellen die geschikt zijn voor uw borstomvang.

grote maten korset voor tailletraining
9. Voordat je je korset verslijt waar je het niet meer uit kunt doen, probeer het thuis. Draag het beter meerdere dagen, net als je nieuwe schoenen.
10. Welk materiaal te kiezen voor waist training? Ik denk dat satijn, katoen en microvezel het beste zijn. Het is geen goed idee om een korset van echt leer of vinyl te gebruiken om strakker te worden op meer dan 15 cm, omdat het materiaal gewoon heel zacht is, zelfs als het alle benodigde binnenvoeringslagen heeft.

tailletraining korset voor strakke vetersluiting
Dus mijn belangrijkste gedachten zijn: kies alleen een korset van hoge kwaliteit van stalen botten, het is altijd niet goedkoper dan $ 80. Het is beter om een keer een korset van hoge kwaliteit te kopen, dan teleurgesteld te zijn in alle korsetten en geld uit te geven aan goedkoop. Bedenk welke doelen je hebt bij het kopen van een korset (aanspannen, tailletraining, decoratief), wil je het op kleding of onder dragen. U kunt beter een goede korsetmaker vinden die uw korset op maat maakt volgens uw eigen maten. 

Als je Corsettery kiest voor je doelen, ontvang je de Tailletrainingskorset van topkwaliteit!

Corsetten groothandelsprogramma door Corsetterie.


Ældre Post Newer Post

Efterlad en kommentar