De grote maten aanbidding

Mijn geliefde moeder was een dame met een maatje meer, maar met een onnavolgbaar gevoel voor stijl. En ik heb mijn hele jeugd gekeken hoe ingewikkeld het voor haar was om mooie en passende outfits te vinden. En ik herinner me haar pijn toen ze de outfit waar ze van hield niet kon krijgen vanwege stomme maatbeperkingen! En mijn vader (en zijn moeder was kleermaker en model in een USSR-atelier) vertelde er altijd over: "Het is heel gemakkelijk om een jurk te maken voor een recht standaardlichaam, maar het is heel moeilijk om een perfect passende jurk te maken." voor een vrouw zonder standaardmaten en om haar schoonheid te laten zien". En toen ik opgroeide, mijn advocatenpraktijk verliet en mijn eigen kledingmerk begon, was het belangrijkste voor mij: we zullen nooit beperkingen hebben! En als ik een vrouw geen kledingstuk kan passen, is dat niet haar probleem, het betekent dat ik een slechte professional ben. Toen we Corsttery begonnen met Robert en hij vroeg mij (als professionele bedrijfsoprichter): wat wordt onze belangrijkste visie? Ik zei: we zullen flexibel zijn, we zullen korsetten maken voor elke vrouw en man van de wereld en ze zullen zich altijd verzorgd, geliefd en gerespecteerd voelen.

Grote maten korset

Ons doel was om de schoonheid te laten zien en te onderstrepen van iedereen die korset wil dragen. Ik ben er trots op vrienden te zijn met deze mensen, ik voel me gelukkig als ik hun creatieve ideeën bespreek en ik voel dat ik diep betrokken ben bij iedereen. Het is voor mij enorm belangrijk om de schoonheid van iedereen te laten zien. Daarom maken we soms korsetten met een taille van 16 inch en soms veel groter dan een maat die je in een winkel kunt vinden.

Grote maten korset

En het belangrijkste is - het is allemaal in slechts een simpele online winkel met korsetten! U hoeft niet naar de kleermaker te gaan om uw vrede op maat te krijgen voor enkele honderden dollars. Nu hoeft u alleen maar op een gemakkelijke manier uw maten door te geven en binnen een paar weken ontvangt u uw perfect passend korset. Hier leest u meer over hoe we dit hebben bereikt. 

grote maten mode

Ik vind het heerlijk om te voelen dat elke persoon een geweldig individu is met geweldige kanten en talenten en soms is er maar een klein beetje aandacht of zorg van iemand nodig om deze kant aan de wereld te laten zien. En ik vind het geweldig dat we een bedrijf hebben opgericht waar we elke persoon van elke omvang helpen om het gevoel te krijgen dat er geen grenzen zijn! Ik weet zeker dat we veel dromen van veel mooie mensen hebben helpen uitkomen en ik heb er alle vertrouwen in dat we doorgaan.

Grotere maat

Leren korset grote maten< /p>

Sinds de lancering van Corsettery begon de wereld te veranderen en sinds die tijd begon de bodypositive-beweging sterker te worden, en mensen van alle verschillende geslachten en maten kunnen nu alles dragen wat ze willen. En ik ben er trots op dat Corsettery een kleine druppel in deze veranderingen heeft laten vallen.

Grote maten mode

Modellen bij de foto's zijn:

https://www.instagram.com/pinupcortney/

https://www.instagram.com/sassicandiandi/

https://www.instagram.com/sakura_ar/

https://www.instagram.com/chantillysmile/

https://www.instagram.com/oashleex/


Ældre Post Newer Post


1 kommentarer
  • I recently had the opportunity to order a made-to-measure plus size corset and I couldn’t be happier with the results. The process of having the corset custom made was seamless and the end result was a perfect fit.

    I appreciated the opportunity to customize the style and design of the corset to suit my personal taste and body type. The corset fits like a glove and provides excellent support and shaping for my waist and torso.

    One of the standout features of the made-to-measure corset is the high-quality materials and craftsmanship. The corset is well-constructed and feels durable and long-lasting.

    Overall, I would highly recommend a made-to-measure plus size corset to any woman looking for a custom fit and high-quality product. The investment is worth it for the perfect fit and long-lasting wear.

    Tanya på

Efterlad en kommentar