Maak kennis met onze modellen: Molly Scarlett O'Hair

Prachtige en schattige meid met ongelooflijk haar! Je kon haar al zien op enkele van onze foto's.

1603781298

Dit is wat Molly over zichzelf vertelt: 
"Hier is iets over mij! Ik ben geboren en getogen net buiten Orlando in een familie van muzikanten, dus ik begon op jonge leeftijd met zingen en ging door tot volwassenheid terwijl ik gitaar leerde spelen.

Nadat ik was afgestudeerd, verhuisde ik naar Nashville en bracht daar 2,5 jaar door met zingen, werken in een vintage kledingwinkel en optreden in burlesque shows met de Electric Cowgirls. Momenteel terug in Florida vanwege Covid, maar nu zit ik in een burleske groep in Orlando genaamd Bad Witch Burlesque, waar ik virtuele shows geef totdat we weer persoonlijk kunnen zijn!

Als ik dat niet doe, ben ik freelance aan het modelleren en een tiktok aan het kweken na het maken van haarverzorging, mode en grappige video's! ❤️"

Instagram: @scarlett.o .haar


Ældre Post Newer Post

Efterlad en kommentar