Veterinstructies en soorten.

Er zijn veel manieren om je nieuwe korset aan te snoeren. We zullen je er enkele aanbieden en de likdoorns en prons van elk uitleggen. Onze gids zal zelfs complete beginners helpen en het zal even duren voordat u beslist hoe u uw korsetlint wilt rijgen. Er is een manier die comfortabeler is om het korset zelf aan te spannen of manieren die geschikt zijn als u iemands hulp kunt aanvragen. Bij elk van onze korsetten zit een speciale harde korsetband. Maar u kunt een andere tape kopen als u satijnen tape wilt hebben in dezelfde kleur als uw korset. Onthoud gewoon dat dunne satijnen banden die in elke stoffenwinkel worden verkocht, slechts één of twee keer kunnen worden gebruikt om uw korset strakker te maken en geschikt zijn als u het bij een gelegenheid of bruiloft draagt. Onze veter corset tape is veel steviger en is speciaal ontworpen om echte aanscherping van authentiek korset. Houd er rekening mee dat u slechts één lang stuk lint nodig heeft om het korset te rijgen, knip het niet in twee stukken.

Manieren om je korset te rijgen

Eerste vetermanier die geschikt is voor mensen die hun korset zelf willen strakker maken.

Lacing Corsettery korset

 • Leg je korset voor je aan tafel. Bovenste gedeelte (waar labels zijn) boven en onderkant (waar sommige korsetten speciale lussen voor kousen en bretels hebben) eronder.
 • vind het midden van je veterkoord.
 • begin met het rijgen van het korset van bovenaf, laat bijna 2-3 inch tussen twee delen van het korset en laat het midden van het veterkoord tussen de bovenste gaten.
 • begin met veters naar beneden, afwisselend zijkanten en gaten totdat je de taillelijn bereikt (meestal heeft deze tailleband aan de binnenkant).
 • Maak op dit punt een grote lus door de veters uit en dan terug in dezelfde kant te strikken. Je zult waarschijnlijk eindigen met een paar voet veter aan elke kant. Ga door met rijgen tot je de onderkant van het korset bereikt.
 • aan het einde zijn er twee opties die u kunt kiezen – om twee uiteinden van het koord aan elkaar te knopen of om twee knopen aan elk van de uiteinden te maken.
 • wanneer je het korset begint aan te spannen, trek dan met beide handen de lussen naar de zijkanten, het zal je korset strakker maken. Bind dan een strik als je klaar bent met aanspannen.

Een dergelijke manier van veteren ziet er zo uit op echt korset.

De tweede manier van veteren is ingewikkelder om zelf strakker te maken en wordt aanbevolen als je iemand hebt om je te helpen, maar het ziet er mooi en mooi uit.

 Veterinstructie korset

Het resultaat zal er zo uitzien

Laces of Corsettery korset

Bekijk volledig verzameling authentieke korsetten

Kijk ook eens naar onze Bruiloft Korsetten Gids.

 

Als je wilt leren hoe je zelf een korset kunt rijgen en strikken, dan ben je hier aan het juiste adres! Korsetten zijn een geweldige manier om een vleugje flair aan elke outfit toe te voegen, en leren hoe je ze zelf kunt rijgen en knopen is een geweldige manier om geld te besparen en ervoor te zorgen dat je korset perfect past.

Voordat je begint met het rijgen van je korset, moet je de juiste maat kiezen. Uw korset moet nauwsluitend tegen uw lichaam passen, maar het mag niet zo strak zitten dat het oncomfortabel is of pijn veroorzaakt. Zodra je de juiste maat hebt, is het tijd om te beginnen met veteren!

Om uw korset te rijgen, begint u met het rijgen van de veters door de oogjes (kleine gaatjes of oogjes) aan de achterkant van het korset. Zorg ervoor dat je de veters aan beide kanten in dezelfde richting rijgt. Zodra je de veters door de doorvoertules hebt geregen, begin je ze aan de bovenkant samen te binden in een knoop.

Zodra je de knoop hebt gelegd, begin je de veters strak te trekken. Je moet dit geleidelijk doen en ervoor zorgen dat je aan de veter trektes gelijkmatig aan beide kanten. Terwijl je aan de veters trekt, begin je het korset vorm te zien krijgen. Als je de veters zo strak mogelijk hebt aangetrokken, knoop je ze aan de onderkant samen in een strik.

Nu je korset is geregen, is het tijd om het vast te binden. Begin door de veters om je middel te wikkelen en zorg ervoor dat de veters aan beide kanten gelijk blijven. Zodra je de veters om je middel hebt gewikkeld, bind je ze bovenaan in een strik.

Tot slot moet je de veters aanpassen om de perfecte pasvorm te krijgen. Begin met het losmaken van de veters aan de bovenkant en trek ze vervolgens geleidelijk aan totdat het korset goed aansluit op je lichaam. Als je de perfecte pasvorm hebt, knoop je de veters onderaan in een strik.

En daar heb je het! Nu weet je hoe je zelf een korset moet rijgen en knopen. Met een beetje oefening kun je het perfecte korset voor elke outfit creëren.


Ældre Post Newer Post


2 kommentarer
 • This is a great article! It’s really helpful to have a step-by-step guide on how to tie a corset by yourself. It’s also helpful to have the tips on how to adjust the corset for a comfortable and secure fit. Thanks for sharing this information!

  Tanya på
 • This is an excellent article! It provides clear and concise instructions on how to lace and tie a corset by yourself. The diagrams are especially helpful and provide a visual guide to the process. I’m sure this article will be a great resource for anyone interested in learning how to lace and tie a corset by themselves. Thanks for writing it!

  Sam på

Efterlad en kommentar