Hoe kies je een korset?

Korsetten zijn een van de meest verleidelijke en uiterst trendy kledingstukken die in de kast van de meeste fashionista's ter wereld verschenen en het zal blijven rollen!

Corsetery corset shop heeft topkwaliteit en service bereikt door een speciale aanbieding te maken - betaalbaar korset op maat gemaakt. Irina Pyleva, mede-eigenaar en art director van Corsettery, maakt en verkoopt al meer dan 10 jaar wereldwijd korsetten en geeft enkele tips voor het kiezen van uw korset. Ze is ook een model en heeft zelf meer dan 50 korsetten en duizenden vrouwen over de hele wereld gekleed in haar korsetten, ze deelt haar ervaring met jou.

Grote maten korsetten

1. Om te beginnen moet je de vraag beantwoorden: waarom heb je een korset nodig?
Toen ik vele jaren geleden begon te dromen over mijn eigen korset en niet wist waar ik het vandaan moest halen, wilde ik gewoon proberen de taille strakker te maken met een klassieke zwarte tailleband satijn korset. Ik wilde tailletraining proberen, maar ik wist niet hoe het heette (het was ongeveer 15 jaar geleden). En de meeste mensen zijn op zoek naar een korset voor tailletraining. We hebben verschillende opties gemaakt die daarvoor geschikt zijn.
1. De klassieker ontworpen door Dior in het midden van de 20e eeuw -corset-voor-strakke-veters-en-taille-training-gothic-vintage-burlesque-pinup-steampunk-prom?_pos=1&_sid=94cfd1166&_ss=r&variant=28114204786774" rel="noopener noreferrer" target="_blank" title= "Corsettery waspie corset">waspie corset. Een kort korset van slechts 3 busks dat is gemaakt om een groter verschil tussen taille en heupen te creëren dat zo nodig is voor de New Look. 
2. Mesh underbust korset gemaakt voor strakke vetersluiting en tailletraining, dus we hebben een hoogwaardige mix van katoen en poly gebruikt om een licht gewicht korset te maken en tegelijkertijd stevig. We hebben mesh korsetten op staal gemaakt botten uit veel kleuren en ontwerpen.
Taille training set korsetten
We hebben de populairste taille trainingskorsetten in een speciale set van 3. U bespaart dus 33% (dat betekent dat 1 korset een geschenk is!).
Voor het dragen van korset als topje hebben we veel bovenborst korset opties ontworpen.
Voor langere mensen en kortere torso's. 
Klassiek korset dat bij de meeste mensen past, is het Wit katoenen vintage korset. 
Als je op zoek bent naar een transparant korset om onder kleding te dragen, kijk dan eens naar onze mesh bovenborstkorset.
Alle bovenborstkorsetten zijn te zien en te bestellen op deze pagina.
We hebben een ongelooflijke selectie van allerlei korsetjurken. 
2. De tweede vraag is - welke korsetstof ga je kiezen?
We hebben korsetten gemaakt van alle mogelijke materialen voor verschillende doeleinden, van glanzende pailletten, fluweel en brokaat tot katoen, mesh en satijn in alle kleuren en natuurlijk echt leer en PVC. Het hangt allemaal af van uw keuze.
Maar voor dagelijks gebruik is het beter om te kijken naar korsetten van mesh en katoen. 
Op maat gemaakt mannelijk korset
3. De normale maat korset of een op maat gemaakt korset?
Het lijdt geen twijfel dat alle lichamen en vormen verschillend zijn en als je 10-20 dollar extra kunt investeren in een op maat gemaakt stuk van Corsettery, zou je dat absoluut moeten doen Dat. We hebben een speciale formule ontwikkeld die ons helpt om eenvoudig en online uw maten op te vragen en uw persoonlijk passende korset van topkwaliteit te creëren. Waarom heb je een korset op maat nodig? 
echt leer korsetEen echt korset dat in staat is om taille te knijpen is niet goedkoop. Misschien vindt u korsetten die "er goed uitzien op de foto" die in China op verschillende locaties zijn geproduceerd, maar ze zijn niet gemaakt om jarenlang te dragen en vorm te geven. U investeert dus minimaal 80-100 dollar in uw korset. Voor dat geld ben je waarschijnlijk op zoek naar iets dat een echte zandlopervorm creëert en tegelijkertijd comfortabel blijft in de heupen en borst. Het normale korset dat is gemaakt voor een snelle verkoop zal u dat nooit kunnen garanderen.
De kans dat je merkt dat je een korset draagt dat eruitziet als een korset met rechte pijpen waar heupbotten pijn van doen, is behoorlijk groot. En het is zelfs als je een normale maat hebt. Dus 90% van de korsetten die we verkopen, wordt persoonlijk op maat gemaakt, daarom zie je misschien deze verleidelijke zandlopervorm die alleen kan worden gemaakt door het op maat gemaakte korset.
Corsettery echte beoordelingen
Corsettery echte feedback
koop korset USA
We zijn enorm trots om een van de beste kwaliteit korsetten ter wereld te creëren en onze prijzen betaalbaar te maken voor iedereen die bereid is om een echt op maat gemaakt perfect passend korset te hebben . En ons grootste genoegen is om prachtige woorden van onze klanten te ontvangen.
 

Ældre Post Newer Post

Efterlad en kommentar