Benadrukte individualisme en gelijkheid

Individualisme is de vrijheid van mensen om onafhankelijk en onafhankelijk te creëren, te manifesteren en te doen wat ze willen. zonder beperkingen. 

Gelijkheid voor het gezicht van demonstratie van je innerlijke doelen, schoonheid en visie is in staat om eindeloos ontwikkelingspotentieel van ieder van ons te openen in liefde, schoonheid en vrijheid. Een klein stukje van deze enorme puzzel is het creëren van een omgeving waarin ieder van ons kan kiezen wat te dragen volgens ons innerlijke gevoel en visie, maar niet volgens externe beperkingen. 

Korset op maat VS

In Corsettery Corsets werken we sinds de eerste dag van onze lancering aan het verwijderen van de beperking van maten, vormen, leeftijden en geslachten voor mensen. Wij geloven dat mensen gelijk geboren zijn om een gelukkig leven te leiden vol vreugde en vrijheid om hun eigen beeld te creëren van hoe ze eruit willen zien en wat ze willen dragen. En de maten, leeftijd of geslacht moeten helemaal aan het einde staan van de kenmerken die daar invloed op kunnen hebben. Het gevoel van geluk en volledigheid van binnen moet op de eerste plaats komen. 

Grote maten korsetten VS en Canada

Deze campagne is gelanceerd om de vreugde van persoonlijkheid en schoonheid van elke persoon op deze planeet. Niemand kan worden beoordeeld of beschaamd vanwege hun uiterlijk, leeftijd, geslacht of huidskleur. En bovendien onderstrepen we bij Corsettery dat iedereen zich geliefd en geaccepteerd kan voelen door een persoonlijk op maat gemaakt stuk van het korset. En de emoties van het moment waarop je je op maat gemaakte korset aantrekt en jezelf in de spiegel ziet, zijn moeilijk te overschatten. Dit kan een helend en magisch moment zijn. 

Drag queen korset VS

Bekijk enkele backstage-foto's die zijn gemaakt op de Corsettery Party, gehost in Canda door Jessica Carboni, waar elke deelnemer zijn eigen gepersonaliseerde stuk van het authentieke korset ontving door Corsettery.

Grote maten korsetten VS

Backstage-foto's van @elmphotos2019

Evenement gehost en foto's door @polestarphotographyottawa

Stalen baleinen korsetten Canada

Mooie deelnemers in korsetten

@thecuddlyantelope

Dragenoverborst mesh korset met cups

"Ik mocht onlangs deelnemen aan een heel leuk project voor @corsettery. De kwaliteit van hun korset en het feit dat ze het op maat maakten voor mijn maten betekende ondanks omdat mijn lichaam "onevenredig" was, paste het me als een handschoen.

Als een dikke vrouw die aanzienlijk groter is op mijn heupen dan mijn bovenlichaam, was het vinden van kleding en lingeriesets een zware strijd. Het was geweldig om een bedrijf te vinden dat met mijn maten werkte nadat ik zo lang een echt korset wilde hebben!"

Grote maten korsetten met stalen baleinen

 @frozen_neptune

Het dragen van Floral mesh korset met cups

Korsetwinkel VS

@tanya_king_official

Het dragen van Corset bodywarmer bedekt met gouden mesh

drag queen gotisch korset

@gillianjinx

Het dragen van Groen mesh onderborst korset

Groen korset voor tailletraining VS

@persephoneviceofficial

Weaing Zwart mesh lang underbust corset 

"Ik heb in mijn tijd VEEL korsetten gehad en gedragen, daterend uit de begintijd toen ik begon met worstelen.

Dit SCHITTERENDE @corsettery korset overtreft ALLES wat ik me ooit had kunnen voorstellen.
Het gevoel, de look en het ontwerp, de snit en natuurlijk DE CONSTRUCTIE is ronduit meesterlijk.
Als iemand die meer dan 1,80 meter lang is en een lang bovenlichaam heeft, staan korsetten altijd raar bij me, BEHALVE DEZE!!! IK BEN VERLIEFD!!!!

Bedankt @corsettery en @polestarphotographyottawa voor het hosten van dit ongelooflijke evenement."

Tailletraining fitness onderborstkorset VS

 


Ældre Post Newer Post

Efterlad en kommentar