Een droom creëren met korsetten

Roberta Lavicci is een wereldwijd high-end modeproject waarbij modellen, stylisten en fotografen over de hele wereld betrokken zijn. Het merk staat zelf garant voor het hoogste tijdschriftkwaliteitsniveau van reisfotografie.

In samenwerking met Corsettery is een sprookjesachtige jurk gemaakt van hemelsblauw vliegend satijn en spiegel Zilveren korset van PVC. Korset is gemaakt met behulp van de historische patronen die we hebben gevonden in het A&V Museum in het Verenigd Koninkrijk en zilver spiegelend PVC-materiaal voegt een moderne look toe van een krachtige moderne vrouw, een vrouwelijke krijger van de afgelopen dagen aan het concept van korset zelf.

p>

fotoshoots in Cappadocië

Een van de meest ongelooflijke en niet erg bekende locaties in Turkije - het Salda-meer, ook wel bekend als de Turkse Maldiven vanwege de zuivere kleuren van het water, de witte oevers en de heldere blauwe lucht, werd gekozen voor deze ongelooflijke fotoshoot om een sprookje te creëren in een echte wereld.

fotoshoot in Turkije

Het spiegelende materiaal van het korset reflecteert lucht en water en de stof van de jurk schijnt in het zonlicht, wat zorgt voor een onrealistisch en adembenemend uitzicht.

Fotografie door Tatiana Sayko < /p>

Model Nadezhda Yaseneva

Roberta Lavicci - Jurken en fotografie < /p>


Ældre Post Newer Post

Efterlad en kommentar