De juiste korsettop kiezen.

Er is een grote verscheidenheid aan verschillende stijlen en ontwerpen van stalen baleinen corset tops bij Corsettery.

Topjes voor korsetten kunnen zijn:

  • met kopjes of zonder cup,
  • met busk of rits,
  • lang, vol of halfrond,
  • strapless of met bandjes,
  • met enkele of dubbele rijen stalen botten.

De Brocade bovenborst korset vanaf de omslag. p>

Elk korset is geschikt voor verschillende soorten lichamen en doelen.
1. Cuploos of met cups? We hebben vooral cuploze korsettopjes. Over het algemeen is het vooral de metter van uw smaak, want een cuploos korset zal uw buste net zo goed kunnen ondersteunen als een korset met cups. Om ervoor te zorgen dat uw buste niet wordt afgeplat, moet u ervoor zorgen dat u een korset kiest dat niet te strak in de buste zit (uw buste is bijvoorbeeld 41 inch, dus het beste is om een korset te maken dat bijna 3 inch kleiner is om te voorkomen dat uw buste wordt afgeplat). ondersteun je buste maar niet om het plat te maken of wat nog erger is om huid en buste uit het korset te laten "vallen", dus je korsetmaat in buste zal bijna 38 inch zijn, vergeet niet dat elk korset een bescheiden paneel op de borst heeft achterkant dat is 2,5 inch). Kies geen korset dat minder dan 5 inch in uw buste zal zijn.

Topje korset met binnencups
Cups van korset kunnen worden gezien of innerlijk en ongezien. Als je wilt dat wij binnencups toevoegen aan je cuploze korset dan kun je dit bij opmerkingen van je bestelling vermelden bij de cupmaat, dit heeft geen invloed op de prijs.
2. Ritssluiting? Het is een klassieke praktijk dat korsettops voor tailletraining worden gemaakt met busk. Busk is twee speciale massief stalen botten met sluitingen. Het zal uw maag extra ondersteunen. Over het algemeen is busk aan te raden als je op zoek bent naar een echt corset voor waist training en strak veteren gaat oefenen. Ook vinden veel mensen busk comfortabel in gebruik.

Topje korset met buste en cups en mouwen

overbuste mesh corset met cups en mouwen

corset topje zonder baleincorset topje met rits

Vervanging van busk voor rits (of maak rits in de zijkant en geen busk aan de voorkant) is vooral nodig voor decoratieve doeleinden. Sommige korsetstijlen, zoals leren korsetten of vinyl, krijgen een andere look als je de busk op de rits verwisselt. We gebruiken alleen ritsen van hoge kwaliteit, maar het is niet de beste keuze voor zeer strakke korsetten en echte tailletraining. Rits is beter voor het creëren van een speciaal uiterlijk van korset, maar is niet perfect voor echte controle over je taille.


3. Ontwerpen van bovenborstkorsetten die we hebben zijn : klassieke overbuste Victoriaanse stijl met driehoekig broekje, klassieke overbuste top met ronde onderkant (korsetten bedekken je hele buste en kunnen een decolleté hebben), halfbuste korset (korset bedekt precies je tepel) en lange korsetten die je heupbeenderen bedekken.

katoen korset topje

Vintage katoenen bovenborstkorset.
4. In de regel maken we vooral strapless korsetten. Maar we hebben een aantal stijlen die lijken op tanktops en sommige met bandjes om je nek. Het is alleen de kwestie van je eigen smaak welk korset je kiest. Volgens de lengte van de bandjes maken we ze normaal gesproken verstelbaar, zodat je de lengte kunt kiezen die voor jou comfortabel is (ze kunnen als riemen zijn of je kunt een mooie strik in je nek maken). We zijn geopend om op maat gemaakt korset t te makenop met bandjes volgens uw persoonlijke wensen, ontwerpen en stijlen.

strapless korset topje
5. We maken klassieke korsetten met enkele botten en hebben ook een reeks ontwerpen met dubbele rijen botten of die kunnen worden gemaakt met dubbele rijen. Waarom kunnen dubbele rijen botten worden gebruikt? Het eerste korset met dubbele rijen botten ziet er buitengewoon interessant en stijlvol uit. Ten tweede zullen meer stalen botten je meer steun en taillecontrole geven als je op zoek bent naar tailletraining, een grote tailleverkleining of gewoon een korsettop van grote maten koopt om zandlopervormen te creëren.

Mesh bovenborst korsettopje met cups

De overbuste mesh corset top met cups.

Koop de Groothandel korsetten kortingscode op deze pagina.


Ældre Post Newer Post

Efterlad en kommentar