Casual look met korsetten

Korsetten bestaan al eeuwen en zijn gebruikt voor alles van mode tot waist training. Tegenwoordig maken korsetten een grote comeback, waarbij veel mensen hun rondingen omarmen en ze dragen voor een meer casual look. Als je de korsettrend zelf wilt uitproberen, zijn hier enkele ideeën en tips om er een te stylen voor een casual look.

Begin bij de basis: Bij het stylen van een korset voor een casual look, wil je beginnen met een klassiek korset dat goed bij je past. Zoek naar een korset met een goede pasvorm, want dit zal het verschil maken als het gaat om hoe het eruit ziet. Als korsetten nieuw voor je is, is het een goed idee om te beginnen met een effen, effen korset, omdat dit je de meeste veelzijdigheid geeft als het gaat om styling.

casual korset

Kies de juiste outfit: Bij het stylen van een korset voor een casual look, moet je de juiste outfit kiezen. Een goed uitgangspunt is om een casual top of jurk te kiezen die lang genoeg is om het korset te bedekken wanneer het wordt gedragen. Zoek naar items in neutrale kleuren, zoals zwart of wit, omdat deze kleuren bij elk type korset passen.

Accessoires toevoegen: Bij het stylen van een korset voor een casual look, wil je er zeker van zijn dat je wat accessoires toevoegt om de look af te maken. Een goede keuze is om een riem of sjerp toe te voegen om de aandacht op het korset te vestigen. Je kunt ook een sjaal of omslagdoek toevoegen om het ensemble een meer ontspannen gevoel te geven.

casual corset-look

Probeer verschillende stoffen: Bij het stylen van een korset voor een casual look kun je experimenteren met verschillende stoffen om een unieke look te creëren. Probeer een katoenen korset te combineren met een linnen rok of een kanten korset met een spijkerrok voor een modernere kijk op de korsettendens.

Mix and Match: Om uw korset een meer casual look te geven, kunt u ook proberen verschillende stukken te mixen en matchen. U kunt bijvoorbeeld een fluwelen korset combineren met een eenvoudige, zwierige top. Of je kunt een fluwelen korset combineren met een spijkerjasje voor een leuke en flirterige look.

casual korsetlook

Dit zijn slechts een paar ideeën en tips voor het stylen van een korset voor een casual look. Met een beetje experimenteren kun je een unieke en stijlvolle look creëren die zeker de aandacht zal trekken. Dus wees niet bang om de korsettrend uit te proberen en je eigen individuele stijl te ontdekken.


Ældre Post Newer Post

Efterlad en kommentar