Maak kennis met onze modellen: Nadezhda Yaseneva

Modefoto's in korsetten gemaakt in een live prachtige natuurlandschappen zien er ongelooflijk uit. We hadden een doel om je enkele mode-looks in onze korsetten te laten zien en de schoonheid en stijl te onderstrepen. Nadezhda Yaseneva heeft ongelooflijk stijlvolle foto's gemaakt op het legendarische blauwe meer Saldo en roze zand Tuz. Korset gebruikt in de fotoshoots is een spiegelzilveren PVC bovenborstkorset< /a>.

mode korset

Nadezhda Yaseneva is een luxeblogger uit Turkije. Ze verhuisde in 2018 vanuit Rusland, Ekaterinburg, naar Istanbul. Nu maakt ze de mooiste en meest glamoureuze blog over Turkije op Instagram - @nadezhdayaseneva. Ze maakt professionele en prachtige modefoto's voor haar volgers op de meest ongelooflijke locaties en Lux-hotels in heel Turkije en laat het land voor veel mensen vanuit een nieuw perspectief zien.

Nadezhda vindt het heerlijk om model te zijn en de schoonheid van Turkije te laten zien, vertelt over het leven in Istanbul in haar blog en over verhuizen naar Istanbul. Ze heeft zelfs een gids over verhuizen naar Turkije gemaakt met alle nadelen en prons en lifehacks. Nadezhda zorgt ervoor dat haar volgers verliefd worden op Turkije en ook van zichzelf houden, om zelfvertrouwen, innerlijke schoonheid en seksualiteit te ontwikkelen.

Nadezhda heeft 2 sets foto's voor ons gemaakt in samenwerking met een modefotograaf Tatiana Sayko. De eerste fotoshoot in Corsettery corset werd gemaakt bij het diepste meer van Turkije - Saldo. De lichtblauwe, azuurblauwe kleuren van dit meer worden onderstreept door de uitzonderlijke witheid van het zand. Deze plaats wordt Turkse Malediven genoemd. Zilveren korset met zijden Roberta Lavicci vliegende rok paste perfect bij deze locatie.

modeblogger Istanboel

Bij het roze meer had Tuz Nadezhda een fotoshoot in de herfst. De roze zonsondergangkleuren van het meer, de lucht en het zand zien er perfect uit in de reflecties van het spiegelkorset dat de schoonheid van het lichaam en de vormen laat zien.

zilver korset

In dit artikel ziet u misschien hoe korset kan worden gebruikt in modefotografie en op een unieke en luxe manier kan worden gestyled. 

Als je op zoek bent naar meer geweldige locaties in Turkije en inspiratiefoto's, neem dan een kijkje op de blog @nadezhdayaseneva 


Ældre Post Newer Post


2 kommentarer
 • Good Afternoon,

  My name is Megan, from The Akira PRO Team – I just noticed your website through your Entireweb Website Listing, and wanted to get in touch with you right away.

  We have a special offer for your website today, and that is 1st Page Rankings in all major search engines (That’s Google, Yahoo and Bing) + social media and video commercial advertising starting at just $29.99 which I am ABSOLUTELY certain will benefit your website and business, by bringing you LOTS of new customers, very very quickly.

  Visit akirapro.com if you want your website to be at the TOP of Google, Yahoo and Bing, AND we can get you started immediately. Or visit akirapro.com/11yearexclusive.html in the next 12 hours for a HUGE half price offer + your 2nd year free of charge.

  I look forward to hearing back from you.

  Cheers!

  Megan
  The Akira PRO Team
  Executive Page One Relations
  u7b9tajftb

  Megan på
 • Truly Magnificent!!

  Todd McCormick på

Efterlad en kommentar