Westerse collectie

Westerse collectie is ontworpen in Nashville door Robert Montano, mede-oprichter van Corsettery en een liefhebber van countrymuziek. Stuk voor stuk werd het uit de beste materialen samengesteld tot een exclusieve collectie van korsetten van hoge kwaliteit die verschillende korsetten bevat van blauw denim, bruin suède, bruin leer en enkele steampunk fluwelen korsetten.

In dit artikel kun je zien hoe de Western Collection tot stand is gekomen, van schets tot kant-en-klaar korset.

Deze collectie bevat verschillende korsetten van denim: klassiek bovenborstkorset dat is gemaakt met origineel oranje stiksel en knopen, overborst klassiek denim korset met balein, taillekorset met oranje stiksel en knopen.

denim overbust korset

Het bovenborst korset van denim op de video. 

 

Bovenborstkorset met knopen

De overbuste versie van dit korset met klassieke busk.

classic denim waist corset

De taille design van dit denim corset met oranje stiksel is een prachtig accessoire voor elke steampunk, vintage of zelfs moderne country outfit. Het ziet er fantastisch uit met zware satijnen maxi-rokken.

denim waist korset

De landelijke stijl is ondenkbaar zonder korsetten van echt leer en suède van hoge kwaliteit!

leren bovenborst steampunk korset

Wij van Corsettery zijn grote liefhebbers van het combineren van denim met leer. Deze bovenborst korset is gemaakt van een topkwaliteit bruin leer en versierd met franje. Het heeft stijlvolle knoppen.

Misschien zie je hoe de korset van bruin suède was geschetst en toen werd het werkelijkheid. We hebben ook verschillende vergelijkbare steampunk-korsetten in verschillende kleuren en ontwerpen gemaakt.

suede bovenborstkorset

Er is een underbust fluwelen steampunk corset met steampunk haken erin verschillende kleuren. En overbuste versie.

Underbust western country korset

overbust steampunk fluwelen korset< /p>

Eén van de basis korsetten in onze winkel komt ook uit de Western Collectie - voor het geval je op zoek bent naar een klassiek maar kwalitatief echt suède korset. We hebben een van de meest populaire en goed passende korsetten onder de buste gemaakt in ongelooflijk bruin suède met gewoon klassieke busk.

bruin suède onderborstkorset

bruin suède steampunk korset

Model maken en stylen van de foto's - Irina Pyleva


Ældre Post 较新的帖子

Efterlad en kommentar