De magie van Italiaans passen

Enige tijd geleden, toen ik met de korsethandel begon, heb ik dit enorme verschil in vorm opgemerkt dat het op maat gemaakte korset geeft en een korset dat mensen gewoon online of in een gewone winkel kunnen kopen. Het maakte me erg verdrietig om te begrijpen dat om een echte zandlopervorm te creëren, mensen waarschijnlijk persoonlijk naar de kleermaker moeten gaan, minstens 3 pasafspraken moeten maken en enkele honderden of zelfs duizenden moeten betalen van dollars. In andere gevallen zou het korset dat ze zouden ontvangen eruit zien als een rechte vormeloze buis, oncomfortabel zijn om te dragen en misschien een slechte pasvorm hebben in de borst en buste. Mijn doel was om de perfecte, op maat gemaakte vorm te creëren, de kwaliteit te behouden en niet de prijs te verhogen, zodat vrouwen van over de hele wereld de schoonheid van het dragen van een echt korset zouden kunnen ervaren. En ik begon mijn onderzoek.

Sinds die tijd heb ik tal van kostuum- en geschiedenis van kostuummusea en tentoonstellingen bezocht, heb ik honderden gepast korsetten heb ik zelf duizenden vrouwen aangekleed. En ik heb verschillende educatieve ervaringen opgedaan in het hart van mode en couture in Italië.

Dior-tentoonstelling Dior-tentoonstelling in Parijs

Ik heb studies gevolgd in couturescholen, ateliers, privélessen gehad van Italiaanse kleermakers, Italië veranderde in mijn tweede thuis, ik geleerd < span>zijn kunst en geschiedenis, heb ik geleerd Italiaans eten te koken en Ik leerde Italiaanse kleding maken. Ik heb geleerd de Italiaanse patroon maken methode "zonder berekeningen" gemaakt door Gaetano Guarino in de jaren 50.

Het proces van het maken van een couture-jurk in ItaliëDe voltooide jurk Alle handgemaakte jurk

Ik had verschillende collecties van de couture-jurken gemaakt, sommige zijn gemaakt zonder patroon maken en machinaal naaien (allemaal met de hand). Ik moest de kunst begrijpen van het maken van een vorm van een plat stuk papier of stof, deze magie van het maken van een vorm van een menselijk lichaam van papier zonder enige berekeningen was hypnotiserend voor mij. En ik heb dit ingebouwd in ons geweldige wereldwijde korsettenmerk.

Studeren in ItaliëItaliaanse training< /span>

Ik kan intuïtief voelen en zien als ik naar je meting kijk hoe elk type korset er persoonlijk uitziet en past (zelfs als ik je nog nooit heb gezien). Dus op dit moment neem ik uw cijfers, die u heel gemakkelijk thuis kunt nemen met een eenvoudig meetlint, en gebruik ik een speciale formule die ik heb gemaakt om de echt op maat gemaakte pasvorm te bereiken die door de kleermaker kan worden gemaakt. En zo ontvangen onze klanten hun korsetten die "als een handschoen" passend zijn "de meest comfortabele ter wereld".

En nu kunnen we met trots zeggen dat Corsettery korsetten maakt die tot de beste ter wereld behoren.

Misschien zie je hoe een en hetzelfde korsetontwerp - onze classic underbust mesh korset past bij verschillende mensen.

Perfect passend korsetKoop korset

Korset op maat Onderborst korset voor tailletraining

 

De overbuste corsetten op verschillende mooie korsetliefhebbers.

Grote maten korsetBovenborst mesh korsetVintage rondborstig korsetGrote maten pinup corsetGothic bovenborstkorsetGrote maten korsetBovenborst vintage korset


Ældre Post 较新的帖子

Efterlad en kommentar