De beste fluwelen korsetten

Fluweel is een van de meest verbazingwekkende stoffen. Vanwege zijn rijkdom en de manier waarop het met het licht speelt, wordt het vaak gekozen als middelpunt van de outfit. Fluweel stond eeuwenlang aan de top van de trends. Dat betekent dat als je een fluwelen korset kiest, het zowel geschikt kan zijn voor een ouderwetse look als voor trendy en modern. In onze korsetwinkel hebben we een ongelooflijke collectie fluwelen korsetten in alle verschillende kleuren, vormen en stijlen.

Op de omslag: groen fluwelen onderborst korset met steampunk sluiting.

Top Gothic en Dark Fashion fluwelen korsetten. 

1. Exclusieve fluwelen korsetjurk die we hebben gemaakt met onze eigen pasgeheimen. Het resultaat is dat de jurk een dramatische zandloperlook krijgt en het middelpunt van de aandacht wordt. Dit ontwerp in verschillende kleuren deed mee aan kunstprojecten over de hele wereld en had op de cover van het tijdschrift gestaan. Afhankelijk van de kleur en styling kan het een luxe pin-upstijl creëren of een stukje donkere gotische mode worden. De jurk wordt volledig op maat gemaakt.

ouderwetse fluwelen korsetjurk  dark fashion gothic corsetfluwelen gothic corset jurk

 

2. De Lang fluwelen bovenborstkorset. Naar onze mening is de beste kleur voor dit korset diep donkerrood, maar het is ook verkrijgbaar in alle andere kleuren. 

gothic fluwelen korset

3. Klassiek Victoriaans bovenborst fluwelen korset.

Perfect en eenvoudig bovenborstkorset met klassieke lijnen en tegelijkertijd elegant en mooi door zijn eenvoud. 

overbust fluwelen korset

 

Steampunk fluwelen korsetten.

Het mooie van de fluwelen stof is dat je, afhankelijk van de kleur of accessoires, een zeer rijke en verbazingwekkende look in verschillende stijlen kunt bereiken. Steampunk liefhebbers konden onze fluwelen korsetten al waarderen.< /p>

1. Het half buste fluwelen korset in roestkleur.

Dit korset is geschikt voor ouderwetse wijde rokken, staat geweldig met een paar handschoenen. Het creëert zachte en delicate lijnen en geeft een goed verschil tussen taille en heupen voor zandlopervormen.

steampunk fluwelen korset

2. Het groene fluwelen onderborstkorset.

Dit korset kan zowel voor gothic-outfits als voor steampunk worden gebruikt. Het kan in alle verschillende kleuren worden gemaakt en heeft klassieke busk-optie en steampunk-haken. Een van de meest veelzijdige ontwerpen in onze korsetwinkel. We hebben een speciaal lot van 2 fluwelen korsetten met 25% korting zodat je twee ongelooflijke korsetten kunt krijgen.

set steampunk korsetten< /p>

3. Prachtige ontwerpen gebaseerd op onze Western-collectie gemaakt van fluweel en versierd met franje. Elk van hen ziet eruit als een korset uit een oude westernfilm.

 Underbust fluwelen korset

 Overbuste optie van deze steampunk stijl

 


Ældre Post 较新的帖子

Efterlad en kommentar