Pinup Art-fotografen kiezen voor Corsettery

Pinup is de kunst van het maken van geweldige foto's in vintage-stijl die eruit zien als ongelooflijke oude ansichtkaarten. Het is buitengewoon ingewikkeld om dergelijke fotoshoots te stylen en alle benodigde details van de outfit te vinden. We zijn ongelooflijk blij dat we pinup-fotografen en -modellen uit de hele VS kunnen helpen om hun ideeën waar te maken.

Meestal bevat een pinup-outfit met korset een op bestelling gemaakt stuk, we bespreken met elke artiest welke look ze willen bereiken en welk korset er moet worden gemaakt. Maar soms gewoon een regulier stuk dat al verkrijgbaar is in onze corset store kan worden gebruikt voor talloze pinup-fotoshoots. Hierdoor kunnen pin-upfotografen en fotostudio's prachtige collecties outfits verzamelen in hun kleedkamers en meer geld verdienen aan het verhuren van kant-en-klare outfits.

Als u een eigenaar bent van de fotostudio en het uw doel is om iets exclusiefs toe te voegen aan uw klanten en steun en liefde van de pinup-community te ontvangen, bent u van harte welkom om onze Corsetten groothandel voorstel.

Als je geïnteresseerd bent in het maken van pin-upfoto's voor jezelf zonder de hele outfit te kopen (dat kan bij elkaar wel duizenden dollars kosten!) kun je een kijkje nemen in studio's die ze al in hun kleedkamers hebben staan.

p>

Captain America cosplay pinup< /p>

Ongelooflijk werk gemaakt door Sublime Lightworks met behulp van onze Captain America echt leren korset.  ;

Kerst Pinup Korset

Schattige kerstkaart gemaakt door de getalenteerde RetroMagic Photography met onze Fluwelen kerstkorset

Model is FlyMom

Pinup corset

Dit korset in Circus-stijl is door ons team exclusief gemaakt voor Retromagische kunst

Maar misschien vindt u een geweldig idee voor een Circus-outfit met korsetten uit onze winkel, kijk bijvoorbeeld eens hoe geweldig dit is lederen korset in wit.

echt lederen circus cosplay korset

Het is onmogelijk om Halloween voor te stellen zonder schattige verkleedpartijen en afbeeldingen van geweldige heksen! 

Halloween pinup

RetroMagic gebruikt onze zwarte satijnen jurk, het model is geweldig Scarlett O'Hair

Zoals je hebt gemerkt, gaat de Pinup heel vaak samen met luxe en stijlis cosplay. Om een echt "dure look" voor cosplaykostuums te creëren, is het erg handig om op maat gemaakte korsetten van hoge kwaliteit te kiezen. Hier is een prachtig voorbeeld van Jessica Rabbit, gemaakt door Pinup Courtney gebruikt onze rode pailletten op maat gemaakt korset en rok.

Pinup korset

Het is maar een klein deel van de onbeperkte hoeveelheid ideeën die u samen met Corsettery-korsetten kunt creëren.

Verschillende kleine voorbeelden van Pinup- en cosplay-outfits (een paar van onze klanten)

Wonder woman-cosplay

Captain America korset

 


Ældre Post 较新的帖子

Efterlad en kommentar