Maak kennis met onze modellen: Lilith Vampyre

Lilith Vapmyre - ons prachtige gotische model uit het Verenigd Koninkrijk, je zag haar veel van onze donkere mode en gotische korsetten.

Gotisch model in korset

Dit is wat ze over zichzelf vertelt:

Ik ben een alternatief model uit het VK, Londen. Ik doe nu al een aantal jaren modellenwerk, hoewel ik me voor die tijd begon te kleden in een gotische stijl. Ik heb altijd van vampiers gehouden en ben geïnspireerd door hun imago, uit films als Dracula en Interview with the Vampire, maar ook uit gotische iconen als Vampira en Morticia Addams.

fluwelen gotisch korset

Muziek ligt me ook erg na aan het hart en ik hou van gothic- en metalmuziek. Ik begon drie jaar geleden regelmatig korsetten te dragen en het gevoel van een goed gemaakt, mooi korset is als niets anders! Corsettery korsetten zijn enkele van mijn favorieten, vanwege de extreem hoge kwaliteit en aandacht voor detail.

 

 Volg Lilith op Instagram 

Bekijk hier al onze Gothic corsets.


Ældre Post 较新的帖子

Efterlad en kommentar