Ideeën voor cosplay-korsetten

Wij bij Corsettery houden van cosplayers! Hun creativiteit en de manier waarop ze hun outfits stylen zijn de bron van onbeperkte inspiratie en liefde. Soms kan de cosplay worden gemaakt met alleen een gewoon korset uit onze winkel .

Steampunk Sneeuwwitje

Steampunk Sneeuwwitje Cosplay (onze normaal leren corset< /a> van een gele kleur is gebruikt)

rood leren bovenborst korset< /p>

Wonder Woman-cosplay gemaakt door onze geweldige klant met behulp van Rood leren korset 

Maar voor sommige kostuums hebben we onze versies van korsetten van hoge kwaliteit gemaakt.

1. Ciri Cosplay Corset is gemaakt van een echt handgeverfd leer van hoge kwaliteit met stalen botten aan de binnenkant. Het vakmanschap van dit korset is uitzonderlijk en zal helpen om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

 

2. Het Angel Dust cosplay korset (dat staat op de hoes) is ook gemaakt met behulp van de beste materialen voor het maken van korsetten, de riemen en riemen zijn gemaakt van echt leer van hoge kwaliteit. Elk korset wordt op maat gemaakt.

grote maat Angel Dust Cosplay korset

3. We hebben een hoge kwaliteit echt lederen Captain America korset< /a> die geliefd is bij cosplayers over de hele wereld! 

captain america korsetCaptain America korset

4. Mooi en schattig Draculaura is een van de schattigste meisjes in de recente tekenfilms! We konden de kans niet missen om haar jurk te maken! Het is gemaakt van satijn met strikken van echt leer. Het Draculaura korset kan hier worden gekocht.

Draculaura korset

Als je op zoek bent naar een grote hoeveelheid korsetten voor je fotostudio of vrienden of project enz., neem dan een kijkje in onze Groothandel Korsetten Programma om uw korting te krijgen.

 


Ældre Post 较新的帖子

Efterlad en kommentar